Terve kaverit!

Väskättääks teitäkin kun ulkona sataa? Me ollaan Höden kans koisittu koko päivä. Välillä meiän unii häirittiin, se kovaääninen laite alko pöriseen... imuri vai mikä se nyt on, mut ei se oikeestaan haitannu, me nautitaaan siitä että koti on puhdas varsinkin kun lakanat on vaihdettu niin niiden päälle on hyvä mennä ojentaa tassunsa =) Kovasti me kuultiin jotain valitusta että meidän turkkii löytyy ihmisten sängystä mutta kun siellä on vaan niiiiiin hyvä koisii vai mitä kamut? Hödeki nukku viime yönä silleen et sillä oli pää ihmisten tyynyllä. Mä näin, vaikka ite nautinkin pömpelin korkeimmalla tasolla koisimisesta öisin, olen saanut vallattua pömpelin nykyään itselleni kun tuo nainen on päättänyt koisii ihmisten kans.

Vähän kyl tylsää kun sataa niin ei oikein noi paistitkaa lentele ikkunan ohi eikä meit päästetä uloskaan, mut hei, en tiä mentäiskö edes toi vesisade ei oo kissojen feivorit juttui - märkä turkki... eijei.... vai mitä?

Mut oli meil täs yks päivä virikkeitäkin. Meiän mummilla on syksyllä syndet ja ne kutsukortit askarreltii täällä- meiän himas JEE voi että mä nautin siitä kun lattialle oli kerätty kaikki paperisilppu yhteen kasaan ja sit... peppu heilumaan... vaaniminen... ja hyökkäys!!! Keskelle sitä paperisilppukasaa, vähäks oli kivaa!!! Must vaan tuntuu, että Höde katto mua vähän hölmistyneenä että hei vähäks toi on typerää, paljon hienostuneempaa on istua nätisti turkki ojennuksessa ja tarkkailla korvat sillee eteenpäin käännettynä miten ne sakset oikeen sitä paperii leikkaa...

Nyt voisi vaikka laittaa nenän kiinni ikkunaan ja mennä vahtimaan ettei pihalla vaan tapahdu mitään mistä jäisin paitsi.

-Leksa-