Oijoi kun on menny aikaa siitä kun viimeks tänne on jotain kirjoteltu, mutta kun ollaan oltu tosi busy. Joka aamu herätään aikaisin - tosi aikaisin, heti kun tulee valoisaa ja eka tipu avaa ääntään nin jeps me ollaan hereillä kans. Mä alan huutamaan suoraa huutoo ja ravaan ikkunasta toiseen ja Höde hoitaa sit ihmisten herättämisen menemällä niiden sänkyyn ja tamppaamalla hullun lailla. No okei, se ehkä haluu aamupalaa...

Mut meidän uurastus on palkittu, ollaan vihdoin päästy pari kertaa jo pihalle. Valjaissa tosin hm.. kuka sellasia nyt tarttis ees!!?? Ensin ne aitaa pihan ja sit viel iskee valjaatkin päälle ei oo reiluu!

Mä luulen, et Hödellä on muutenkin vähän kevätfiilikset. Jos se ei syö tai nuku (siis joo nehän on elintärkeit hommii tietty) niin sit se on ihan herkkä tyttö ja kiehnää ihmisis koko ajan ja kieriskelee lattialla jotain tyttöjen hommii varmaan en mä tajuu. Jotain outoo täs kevääs kyllä on kun mullakin iskee hurina tosi helposti... ei oo kovin kovismaista täytyy tunnustaa mut jätkät hei, täytyy välillä olla herkkis tytöt kuulemma tykkää sellasesta ;)

Nyt täytyy taas mennä... mut luvataan että jatkos palaillaan kertoo kuulumisii vähän useemmin!

-Leksa-