Hiiririntamalla kaikki hyvin!

Kalevi on nyt siitä asti kun viime kirjoitettiin tullut joka ikinen ilta meitä kattomaan....nyt ollaan Hössön kanssa parkkeerattu itteemme klo kasi illalla oven eteen toljottamaan , ja aina me ollaan toljotettu se tänne. Tää on niiiiin siistii jäbät ja muijat!

Vielä kun sitten pääsisi tassuiks tohon kaveriin....mami epäilee mun kykyjä siinä asiassa. Se sanoi että olen niin joku sopitaa...eiku mikä lie sosiaalitapaus että mä haluun vaan kaveraa kaikkien kanssa...hmmmm...Hössö ilmaisi selkeesti haluukkuutensa tutustua kaltsuun hiukan paremmin....ruoan merkeissä.

Me mennään taas toljottamaan....tää on ihan uskomatonta! Mamikin on päivitelly meidän kanssa tätä asiaa lattialla juu, meidän kanssa. Se sanoi että epäilee että kaltsulla on joku vakkaribaari meidän pihan koloissa koska seinän vieressä menee kolo maan alle. Mami sanoi että saattaa olla vaikka salsabaari...ja toissa päivänä se sanoi että kattokaa lapset kaltsu käveleekin tollai ristiin rastiin ...että on varmaan ottanu parit mohitot tai jotkut drinksut.,..

Mä pidän teitä updatattuna tässä asiassa...kuvia ei olla vielä saatu...se pentele on niin vikkelä.

over and out....

-LEKSA-