Siis ei todellakaan tiedä mistä aloittais tätä blogia kun ollaan viikko sitten päästy viimeeksi kirjoittelemaan. Teen kyl valituskirjeen jonnekin vaikka viestintäministeriöön tai joku semmoinen paikka. Kait' ne vois pitää huolta vähäsen siitä että pääsee nettiiin juoruamaan..ainakin mun mielestä. Mut joo aloitetaan vaikka siitä että viime viikon lauantaina niin tuli Reetin mami ja sitten Mustan ja Harmaan mami meille kylään. Siis sikana saatiin taas kaikkee ihanaa, niinkuin Reeti lähetti  meille hianoi naksui , mä tykkään ihan kauheesti ja sanomattakin selvää että Hössökin tykkää, paitsi sen te varmaan jo arvasitte. Niin..ja sitten saatiin sellainen leikkihiiri ja IHANIIIIIIIII,SIKAHYVIII kitbits jotain uusii naksuja...ja sitten aivan mainio juttu pingispalloja Harmaalta ja Mustalta. Siis joo no me ollaan leikitty niillä pingispalloilla niin että nyt ei oo oikein tietoa että missäpäin huushollia ne on paitsi että mami löysi heti sunnuntaina sitten yksi suihkusta...heheheheheeeehhee... ja tänään mami sanoi että sen pitää imuroita . Me meinataan olla kytiksellä ja ohjata sitä imuria koska vaiks mami ei tiedä missä ne meidän hukkuneet pallot on niin me tiedetään. Sitten saatiin paljon rapsutuksia ja kehuja ..semmoista normaali ihmishöpötystä. Mut se on siistii. Hössö vähän kelaili ekaks että voiks tulla näyttäytymään  mut meitsi kävi pyörähtelemässä lattialla ja esittelin vähän komeaa olemustani. Sit mä meninkin saunaan kun mä olin sitä mieltä että "nyt tää kioski meni kiinni". Se oli sitten niinkuin siinä.

Sikahianot jutut kamut...thänks vaan niinkuin myös Höspanderin puolesta.

Seuraava päivä menikin sitten ihan hissukseen ...hoivattiin mamia. Se oli vähän ....pipi joka puolelta. Mut suht nätisti ne oli silloin lauantaina vaikka ne hihitteli ja möykkäs täällä ja soitti musaa ja katteli meidän kuvia ja sanoi iiik ja ooh ja voih miten söpöö...sitä normaalia settiä mitä ihmisten suusta pääsee kun ne kattelee kissankuvia.

Sitten tässä onkin menny koko viikon kelloa katelelessa kun mami on mennyt ja tullut kotiin ja ruokaaika on myöhästynyt tunnilla ja välillä aikaistettu tunnilla ja semmoista. Sillä on kuulemma paljon tekemistä. Ihan perustylsää. Mutta se on ollu kivaa että mami on ollu meidän kanssa kokoajan ja ollaan kaikki nukuttu yöt yhdessä. Totanoin niin...Hössölle tuli kyl tossa viime viikolla joku vimma että hei kuule noustaan 04.00 aikaan ja sitten ajetaan toi mami ylös ja sitten katotaan mitä se sanoo. Mä varotin Hössöä että siinä ei todellakaan hyvin käy. Hössö sitten meni lenksuttaa makuuhuoneessa kaapin oveja....joo arvatenkin mami bongahti kun vieterillä vedetty ylös. Meikäläiset ulos makkarista , ovi kiinni. No me sitten kimppaan lenksutettiin sitä makkarin ovea ja sitten sen oli pakko päästä meidät takaisin. Mami oli aivan vihree ja tuli punainen naamasta ja sitten se sanoi tosi tomerasti meillä että nyt kaikki karvaiset lapset heti nukkumaan. Me vastattiin sille kuorossa että määääääääääääää ja mmmmmmmaaaauuuuuuuuu ...että siinä sulle mami feedbäkkiä. Mut ei me enään tehdä tota yöjuttua koska mami oli niin väsyneen näköinen kokoajan.

Meillä on tänä viikonloppuna ollu niin paljon puuhaa ja jotain se mami puhui että tänään ois meidän pihan vuoro...eli jesh kamut se tarkoittaa valjastusta mitä todennäköisemmin. Eka kerta talven jälkeen. Se piha pitää kuulemma siivoo ja sitten kalusteet pestä ja se meidän puupatio kanssa. Sopii..pääsen läträämään veden kanssa.  Kuulemma me imuroidaan ja pestään lattiatkin ...koska huomenna toi toinen ihminen saapuu kotiin ja mami haluaa että kaikki on puhdasta ja siistii. JA huomenna mami menee hakee acanapussi Harmaalta ja Mustalta.

Tässä kolme kuvaa tyypeistä jotka sopisivat aivan sairaan hyvin kollikerhoon...asenteet kohdallaan...

1174324818-MeanCat_monies.jpg

1174329819-405856712_9a6f1f23a0.jpg

Resizeof1161382098-1160972893210.jpg

 

-LEEVI-