Mä olen vahvasti sitä mieltä että meille kissoille tämä terassijutska on se syy miksi palvelu on niin hidasta kesällä. Herätään milloin sattuu ja ei niinkuin mitään tajua kellonajoista. Mun mummi on ollu kolme päivää meillä taas ja joo on kyl safkat tullut silloin kun on pitänyt mutta tsiis kun ne menee sinne terassille , ja sitten mä en tajua kun ne sanoo meille näin:- Lapset me tullaan kohta me käydään vaan yhdellä...siis huom sanovat YHDELLÄ...

Kuitenkin ne sitten tulee monen tunnin päästä ja hihittelee minkä ehtii ja käyttäytyy muutenkin omituisesti. Ja esim niinkuin tänään sitten valittavat että oi oi kun pää on ihan jumissa.. Tossa terassijutskassa ei ole mitään tolkkua . Kai ne luulee noi ihmiset että ne voi niinkuin lomailla sitten kesällä ja "korjata" aikarikkomukset sitten talvella. Tästä pitäisi kyllä tehdä joku vastarintaliike kanssa.

Mami otti tänään taas esille sellainen ihmeellinen vempain joka laitetaan niinkuin sähkösydemiin kiinni ja sitten se höyryy ja sähisee. Sitten se niinkuin paijaa jotain paitoja sillä ja tommosta.. Onko teidän perheissä kanssa sellainen vempain...se on joku silitysrauta.

Tänään me joudutaan odottaa mamia aikas kauan, se menee töihin iltavuoroon (TAAS !!) ja se tulee kotiin vasta joskus ysin aikoihin...tylsää.  No..me voidaan vaikka tiirailla paisteja ja muita kissoja sillä aikaa..

Täytyy mennä...se on kitbitstime ennenkuin mami menee töihin

 

-LEEVI-