Meillä on harvinaisen boring ollut koko viikonloppu. Ei niinkuin mitään actionia. Ei olla edes keskenämme jaksettu leikkiä saatikka juosta ympäri-ämpäri rallia. Mami voivottaa vielä suutaan että se alkaa sykkimään kun se yrittää jotain tehdä ja totesi että parempi istua vaan paikallaan. Se onkin melkein ainoa positiivinen asia viime viikonlopussa...ei siivousta koska mamilla on se suu vielä niin arka..

Noi ihmiset osti jonkun ihme vempeleen ja puhui jotain että ne polttaa meidän kuvia...SIIIS MITÄH!!! Mä en nyt ole ihan varma mitä tossa tapahtui , kauheesti ne puhui niistä kuvista ja niitten polttelusta ja että johonkin cd:siin laittavat ne sitten...ai niinkuin mitkä...ne tuhkat vai? Mä menen ihan sekaisin nupistani kun en oikein tajua, pyysin Hössöäkin kuuntelemaan jospa se ymmärtäis paremmin mutta sekin sanoi että jotain outoo ne tekee sillä sydemillä ja sitten mami poistaa meidän kuvia koneesta....jos tää menee tällaiseksi niin joutuu taas jonkun adressin vetäistä jonnekin protestiksi. Siis mehän ei olla turhaan kestetty sitä salaman räiskettä ja niitä poseerausjutskia...pitää saada BIG FAT palkkio ainakin sitten kahteen pekkaan Hössön kanssa.

Mamilla on tänään vapaapäivä...se sanoi että otetaan ihan iisisti koko päivän ja katellaan jos vaikka alkaa sataa tai ukkostaa...yöllä ukkosti ja yritin salamoita tiirailla mutta en mä nähny...

-LEEVI-