En sitten millään meinannu saada mami hereille tänä aamuna...yritin niinkuin kaikkeni..vetäsin hiekat olkkariin asti, tiputin vähän kamoja hyllystä, kaavin pihaovea, mellastin tuolien kanssa keittössä ( hakkaan ne patteria vasten sillei että kuuluu)..ei mami vaan koisii..no sitten se vihdoinkin nousi ylös ja TÖRKEETÄ...taputti mua päälahelle ja meni suihkuun.

Siis come oon..meitsi on ollu koko aamun nälissään ja mami luulee että hänen puhtaus jotenkin ajaa tämän asian edelle..ei jätkät ja muijat mä alan kohta kirjoittelemaan niille pressan kattiloille jospa ne sais jotain tolkkua näihin ihmisasioihin kerta ne on tollases johtotehtävässä siellä pressalinnassa.

Niin ja eilen sitten ajattelin päivällä kun mami oli töissä että ehkä se ehtii hakee mulle jotain kivaa kaupasta , koska se oli menossa hakemaan Hössölle minulta synttäri/pikkujoululahja...siis miettikää..ei tuonnu mulle mitään...toi vaan itselleen parit siiderit ja sitten kelatkaa mun kummis ( Hössön mami siis) tuli tänne ja ne ryysti sitä hihittelyjuomaa ja nauroi ja käkätti KOVAÄÄNISESTI. Sitten ajattelin kun kummis meni kotiin yöllä että kai se mami nyt sitten alkaa koisimaan...ei ..ei ..ei...se alkoi kattelee taivaskanavia koska tuli joka leffa. Siis meitsi ihan silmäpussineen päivineen sitten hoipparoi täällä kämpässä ees taas...suutuin niin että menin mamin eteen istahdin lattialle ja tein sen mitä aina teen kun alkaa niinkuin riittää..huusin sille päin naamaa. Tajus sitten sekin että koisimaanko se poika haluaa ja sitten alkoi se hihittelyjuomalässytys..te varmaan tiedätte sen....päläpäläpälä jne..

Muuten on kyl ollu siistii tää weekendi kun mami on tullu kotiin suoraan töistä , ei ole jäänny shoppailemaan tai mitään sellaista. Me ollaan oltu kahestaan koko weekendin kun toi toinen ihminen on ollut jossain tasn...eiku tanskassa reissulla.. Siellä maassa kuulemma kollit on koviksii...ne istuu vaan irish pubeis , ne sellaiset hihittelyjuomapaikat missä soittaa joku irlantilaiskollibändi , kaikkee vilu..eiku viulujuttui ja semmoista ja sitten ne polttaa kuulemma röökii ihan hullun lailla joka paikassa...kelatkaa mitä jätkii..se kyl kans sanoi että ne kollit siellä tanskassa polttelee kuulemma vähän muutakin ja aika paljon...mitä se on se ei sanonu, en oikein tajunnu se osio..jotain ruohoo.. ai niinkuin kissanruohoo...en mä tiedä.

Tänään on onneksi saunapäivä ja kaikki on yhdessä kotona , saan kuulemma jätskii tänään koska mami lupas paistaa vohvelita illalla ja siihen se osti jätskii...nam..

Se on tyypit nyt sillä lailla että meitsi menee päiväunille ja palailen iltapäivällä nettiin

tsau

-LEEVI-