Me saatiin Vinskiltä tällanen , kun se oli perustellu sen sillai että ollaan saman näköisii ja me ollaan meinaan jos nyt on joku joka ei vielä oo huomannu. Vinski on mun salabroidis... Että niinkuin thänkx broidis tunnustuksesta=)

1207841.jpg

Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Ja mehän jaetaan....tattadattadaaaa....Ja KOSKA me mietittiin että totanoinniin että kenelle annetaan niin me päätettiin että me annetaan tollanen kaikille meidän kamuille koska teidän blogeja on aina kivaa lukee...joten ottakaa tästä , taikka siis tuosta tuo kuvanen teidän blogiin=) NIIN...

Sitten ihan muihin asiohin ja kaikki alkoi toissa iltana noin kello 22.00....mami oli jo mennyt sänkyyn odottamaan nukkumattia kun Hössö tuli kauheella vauhdilla sängyn päädyn päälle pällistelemään ulos. Ekaks mami nauroi että jaahas meidän pihavahti on taas vauhdissa. No mut sitten mäkin tulin kauheel' vauhdilla samaan paikkaan ja sitten mami katto että ei kyl nyt on jotain pihalla ihan selkeesti. Mami nousi ylös ja tuli meidän kaa makkarin pikkuikkunaan pällistelemään ja KERRANKIN KERRANKIN voitiin todistaa ETTEI me kissat möllötetä tyhjyyteen näkymättömiä asioita...HAH...puskien seassa maassa ihan ikkunan edessä marssi KALEVI !!!! Kyllä...ja me oltiin ihan täpinöissä ja mami oli taas vielä enemmän täpinöissä ja huito ja huus että kattokaa lapset kattokaa. Justiinsa, miksköhän me siellä ikkunassa alunperin oltiin niin... Joo mutta nyt mami sitten tietää että makkarinikkuna on elintärkeä meille ja ettei me katella mitään näkymättömiä hiiruloita....niih..Sitä mä en kyl jaksa tajuata kun se mami aina innostuu 10 kertaa enemmän kun me ja huitoo ja osoittelee sormella ja kiljuu kattokaa lapset... jotenkin sil vissiin päässä heittää ...hihii..

Nyt mä meen saunaan tsekkaamaan saunatontun feelarit ja sitten koisimaan. ....kaikki muutkin menee koisii...

-LEEVI-