Hei kamut, tultiin toivottaa teille oikein hyvää pääsiäistä!!! tänään on kai se päivä kun ihmiset pukeutuu hassusti ja lähtee kiertelee ovelta ovelle keräämään namuja, pitäiskö jäbät meidänkin? vai onko se niin kuin tyttöjen hommaa? Voiskohan siinä lorussa pyytää jotain herkkuja?

Herkuista puheenollen ihmiset ei tajuu ollenkaan mun ruokatottumuksia. Eilenkin ne yritti ensin tarjoo mulle jotain Latzin lihaa hyytelössä no yök, sit ne koitti tarjoo Latzin lohta hyytelössä no yäk. Sit ne avas sellasen Latzin purkin lihaa ja lohta hyytelössä -NAMI mä oikein ahmin!

Eilen tyttö oli ihan innoissaan laittamassa valokuvia albumiin. Meillä on tytön kanssa oma albumi jossa on vaan meidän kuvii. Ihminen on vaan ollu tosi laiska teetättää paperille kuvii ku kaikki on kuulemma vaa koneella. Mut nyt on albumi päivitetty JEE. Tyttö halus olla mukana valkkaamas kuvii mut koko ajan kuulu van "hössö ei, Hössö ei koske" hih

Toi ihminen on jollain saikulla, en tiiä mikä se on mutta ainakin se on kotona meiän kans. Ja vaan nukkuu!!! Viimeki yönä se nukku jotai 12 tuntii ja sit Hödel meni hessu että nyt sitä aamiaista jo pöytään ei tällanen laiminlyönti vetele. Hyvä ettei soittanu Hesyyn. Mut toisaalta on tässä hyvätki puolensa kun on joku koko ajan kotona. Kävelee van ruokakupille ja sanoo kerran MÄÄ niin uutta ruokaa tulee kuppiin heti ei tarvi niit kuivuneit safkoi jäystää ;)

Höde päätti että blogin kirjottaminen loppu nyt se alko pomppii näppiksellä, tai sit sillä on jotain tärkeetä asiaa? kuten MÄÄ!!!!

-Leksa-