Siis todella törkeetä , kuukauteen , kelatkaa , kuukauteen ei olla saatu nettiaikaa. Meidän sihteeri hokee kokoajan jotain koulusta ja työstä ja ei se näytä yhtään sen viisaammalta kun ennenkään , eli meille nettiaikaa ja sassiin!!!!

Johan kummitätikin kävi vonkaamassa tietoa kun ei kuulu mitään. Mami oli kaksi viikkoa meidän kanssa meidän asunnossa ja oli tosi ihanaa. No tota Hössö lihoi ja mäkin söin kyl kun viimestä päivää mut mä hoidin painimatsit aina välillä että se ei niinkuin mua lihoittanu se kaks viikko. Ja kaikkihan me tiedämme että muijille tarttuu herkemmin noita "renkaita"...hihii...myönnettäköön että saatiin me välillä herkkuja...niinkuin esim palaset parmakinkkua....öööööhöm..

Toissa päivänä noi meidän ihmiset taas innostu leikkaan meidän kynnet...tai ne suunnitteli leikkaavansa munkin kynnet , mut se ei käy koska mä en haluu. Eka ne leikkas Hössön kynnet, se on ihan lötköpötkö aina ja vällää pahasti vasta sitten kun kosketaan sen takatassuihin koska sitä kutisee takatassuista. niihin ei kosketa...mut minuun ei kosketa ollenkaan mä oon päättänyt, eikä koskenut nytkään ketään=)))

Tässä meiltä kuvasarja todisteeks a) että eletään b) voidaan pulskasti

PUSUHETKI.....PRIVATE....

eka.jpg

JOKU URPO TUNKEE KAMERAN KANSSA..JIISUS...

toka.jpg

ME EI AINAKAAN SULLE POSEERATA...

kolmas.jpg

PYLLY VASTEN PYLLYÄ PUM-PUM.....

neljs.jpg

Niin ja hei taso on kyl täällä hotellissa pikkasen noussu , vaikka alkoi nyt joku nuukuusviikko vähän etukäteen kun toi toinen ihminen tuli kotiin ,ei herkkuja, laihis muijalle ja tommosta tylsää....minkäs sille mahtaa kun tarjoillaan hyvin ja ruoka maistuu..jossain se sitten näkyypipä..

Niin ollaan saatu uudet peitot ja tyynyt jotka on niiiiiiiin muhkeat että ei sieltä sängystä tahdo päästä ylös kun meneen sinne koisiin kun valuu ihan sängyn pohjalle asti...

Mut hei ehkä me kovan vonkaamisen jälkeen päästäis kirjoitteleen vähän useammin...kun ei oo kivaa kun ei keretä edes kamujen sivuille tekeen kommentteja vaikka selailemaan päästään...

MÄ teen kampanjan.....MEILLE LISÄÄ NETTIAIKAA, MEILLE LISSÄ NETTIAIKAA, MEILLE LISÄÄ NETTIAIKAA JA REETILLE MIGONONMUNA JA KUNINGATTAREILLE KINKKUPALASII=))

-LEKSA JA HÖSSÖ-