Hössö meinaan....meitsi sekosi onnesta kun se tuli ovesta sisälle . Sitten oonkin laulannu muijalle koko päivän kaikkee rakkauslauluja...jodlannu oikein urakalla. Innoistuin niin että menin saunaan yhes vaihees laulamaan saunatontullekin.

Keltakaa meidän naapurissa , taikka siis toisessa rapussa mutta niitten piha on meidän pihaa liki. Niin no kummiskin...siellä on kaksi sellaista pikkupiskia ja ne tyypit antaa niitten koirien ravata vapaana muitten pihoilla. Meitsi meinas vetää pinnat ja Hössökin oli ihan häntä paksuna. Mami sai hirveä hepuli  ja raivosi että onpa edesvastuutonta toimintaa ja se meinaa sanoo niille jos se näkee niitä että nyt loppu että himassa on uhkarohkea kolli joka raivoaa jos joku tulee meitsin puskiin tonkimaan ja kuseskelemaan.

Meillä on ollu niin törkee rallipäivä koko hela dagen niinkuin. Eikä muuten yöksikään meinata lopettaa. Me sovittiin jo Hössön kanssa että Hössö kepittää sillä höntykkä kepillä sängyn alla ja muistaa hakata sitä keppiä siihen sängynpohjaan...tsihhiiihhii...siitä se mami saa ne kuuluisat "raivarit". Sitten raikuu huuto yössä taas. Ja huokauksia kuuluu mamin peiton alta...*virn*. Mä meinaan juosta ympäriinsä ja jodlata niin että mamilla menee hermo ja sitten vois vaikka kurvata tohon pihaovelle ja kaapia sitä lasia. Mamilla tulee olemaan piiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä ja tuskallinen yö.

Pidämme teidät ajantasalla....tsihhiii

-LEEVI-