MÄ en ikinä ois uskonu että häitten järjestelyssä kuluu näin paljon aikaa! Nyt mä todellakin tajuan miks siinä pappisjutskassa sanotaan että niinkuin elämään loppuun asti...eihän kukaan jaksa monta kertaa häitä järjestellä...hurjaa puuhaa.

Hävettää kun ei olla päästy nettiin , vissiin 8.5 oltiin viimeeks. Täällä on ollu niin kauhee trafiikki täällä meidän himassa että eilen samahdettiin koko perhe sitten kun kaikki oli lähteny omiin koteihin. Niin ...mikä oli hauskinta oli se että kummis , eli niinkuin Höden mutsi oli täällä . Se antoi siunauksen meidän avioliitolle ja sanoi että Hössö on parempi olla täällä mun kanssa. Niin että kiitti vaan kummis. Mie pidän sun lapsesta hyvää huolta koska kohta sä oot mulle ANOPPI...hahahahhaaa...

Niin ja sitten keskiviikkona tuli mummi ja se oli pari yötä täällä ja sitten se lähti perjantaina ja mamin sukulaiset Vaasasta tuli tänne ja täällä nukkui semmoinen Oskar teini joka on niinkuin ihmisiskä sille jättikissalle. Ne kertoi että kun se pikku vauvakissa on jo kasvanu ja huristelee menemään semmoista vauhtia että alta pois ja sitten ne oli ollu saunomassa ja saunassa oli 80astetta. Sen vauvakisun kisuäiti menee aina saunomaan ihmisten mukana ja oli sitten aatellu että opetanpas tässä lastani saunomaan. Se oli kantanu sen vauvakisun saunaan kun seinässä mittari oli 80 astetta ja ihmiset pelasti sitten se vauveli sieltä ja yritti selittää äippäkisulille ettei tolla voi vielä opettaa saunomaan , että se vauvakisuli on vielä niin pieni...hihhii...hassu äippäkisuli.

Toivottvasti kaikki on saannu hääkutsun ja jos ei niin tulkaa silti koska sitten me ollaan vaan unenpöppörässä töppäilty!

-Leksa-