Hei arvatkaa, äsken oli ihan kun joku ois lukenu Hössön ja mun ajatuksii...meidän aidalle tuli parkkiin 12 paistin lintuseurue. Ne oli sellaisia pieniä ruskeita tavislintuja mutta jätkät hei..SILTI..meidän pihalla ei ole mitään vastaavaa ikinä tapahtunu. Mamikin alkoi puhumaan jostain LINNUT leffasta...se on kuulemma joku semmoinen pelotusleffa. Onneks se ehti saada niistä kuvan...mut tos ehti jo lähtee pois osa niistä, ne lens tohon naapurin pihaan yhteen puskaan istumaan. TODELLA HURJAA !!!

Resizeoflinnut003.jpg

Arvatkaa vaan tuliko meille vipinää turkkiin. Pääs sekin unohtumaan heti että meille niin rakas kummitäti tuli tänä aamuna tänne. Ruoka voittaa aina, oli asia mikä hyvänsä. Ei oo päivä alkanu paremmin pitkään aikaan jäbät ja muijat.

Me ei olla tehty juuri mitään ihmeellistä Hössön kanssa, syöty ja nukuttu. Mami on ollu töissä kokoajan eikä se jaksa tehdä mitään kun se tulee kotiin , muuta kun heittää palloa meille ...jos sitäkään. Mutta eilen me sitten leikittiin keskenämme sellainen leikki että keksitään uusia asentoja....Hössöhän se sitten päätti että joo leikitään vaan mutta sillei että sä , eli niinkuin mä oon patjana...naiset naiset. Mä tietty herraskollina olin messis...no joo..täs sitten kuvii...

Resizeofuudetasennot004.jpg

Resizeofuudetasennot003.jpg

Resizeofuudetasennot001.jpg

Ja sitten tulee taas tää Hössön speciaali...K-18 osasto...hrphm...se ei vaan pysty pitää tassut irti minusta.

Resizeofuudetasennot005.jpg

Resizeofuudetasennot006.jpg

Resizeofuudetasennot007.jpg

Joo että semmoista peliä meidän sanunassa. Tänään vaan otetaan rennosti. Ei taideta pihalle päästä koska mami lähtee taas töissä käymään ja tommosta epis touhua. Mä meen taas koisimaan sohvalle että näen ulos samalla jos en paistendaalit vaikka tulis takas ja ottais taas jonon numero ja laittais vaikka uunin kuumenemaan kun ei olla vielä sitä pihagrilliä saatu...paitti meidän naapuril ois kyl iso grilli pihalla...ei ne varmaan pahaa aattelis jos vähän lainailen..kai...ehkä..

-LEXUS-