Mami on ollu töissä että tätä koneaikaa tuntuu olevan kortilla. Kelatkaa, se meni launantainakin töihin ja tuli vasta iltapäivällä. Tosi holtitonta touhuu.. Palvelu on sen sijaan pelannu tosi tosi hyvin, on saatu mäkkisafkaa , lihaa, bissee ja kaikkee hyvää esim ruokakermaa lautaselta...ja tietty kitbitsit aamuisin ja iltaisin..

Eilen mami sitten innostui kun tuli se semmoinen agenttileffa telkusta mistä se tykkää kovasti. Semmoinen James Bond...sitä mä en kyl ymmärrä että vaikka sillä on ne kaikki leffoina kotona niin silti pitää kattoo telkusta joka kerta kun ne tulee...mitä järkee siinä on. No kuitenkin eilen mami sitten innostui kun siin' eilisessä leffassa on sellainen kiva laulu ja se tanssitti meitä ( meikäläiset mamin sylissä). Mua se nauratti niin paljon että aloin laulaa mukana...niinkuin mjaaaau, mjaaaau.. ja sitä rataa..

Se biisi menee näin...ja se pitää tanssii sellaisella salsa/kalypso rytmillä...

Three blind mice in a row
Three blind mice there they go
Marching down the street single file
To a calypso beat all the while
They're looking for the cat
The cat that swallowed the rat
They want to show the cat the attitude
of three blind mice 
Three blind mice here and there
Three blind mice everywhere
Searching all around for the cat
All over Kingston town pitter pat
They got the carving knife
To cut the pussycat's life
The puss will get the knife for triflin
with three blind mice
So beware
Three blind mice
Watch your step
Three blind mice
Deadly mice
Three blind mice
Where they go?
Three blind mice
What they do?
Three blind mice
Oh, the mice
Three blind mice
Deadly mice

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Mua ei kyl edes pelottanut toi teksti koska mami lauloi sen sillei mukavasti...kokeilkaa tekin teidän himassa. Vaiks....tietty toi tanssiminen ehkä on vähän tyttöpuuhaa, mut jos on hyvä biisi niin mä kyl tanssin. Niin että semmoinen leikki...

 

Tänään meillä on ihan hiljaiseloa...mami sanoi että se valmistuu henkisesti siihen että tulee joku dekkari telkusta illalla ja että silloin koko perhe pitää istuu hiljaa sohvalla. Jaaa...en mä vaan aio...eikä kyl varsinkaan Hössö.  Mä pistin Hössön tänään 10 min yli ysin aamulla mamin sänkyyn purisemaan ja hurisemaan ja polkemaan mamin kylkeä että se heräis ja laittais meille ruokaa. ...siinä kävi sitten niin että meitsi sai......raksut, vesi ja kitbitsit kun oli pahaa ruokaa ensinnäkin jotain latzin katkarapu/ kampela mössöö ja sittne en ees kerenny kun Hössö vetäs molemmista lautasist kaksin tassuin sitä sapuskaa..

Oootan iltaan että tulis jotain hyvää ruokaa..

 

Mä taidan tästä mennä tamppaamaan mun petiin ja hurisemaan issekseni....

 

 

-LEEVI-