Ihan pikaseen tultiin tekemään raporttia yhdessä taikka sillei melkein tän huushollin tapahtumista. Eilen HÖssö otti uudeksi viholliseksi keittön hanan..jostain kumman syystä. Se läpsi sitä ja mätki sitä ja oli sillai varuillaan että jos se hana hyökkää takaisin...olisitte nähnyt viiksien asento...

Sitten mami tuli tekemään kasvissosekeittoa ja se oli ihan jäinen niin se laitto sen kuumaan veteen lillumaan altaaseen keittössä ja jeps arvaatte ihan oikein ...Hössö alkoi leikkimään sen keittopaketin kanssa ja vispas sitä ympäri allasta. Olohuoneeseen ei näkyny kun Hössön pylly kun se oli niin innokkaasti siellä kasvissosekeiton kanssa leikkimässä. Sitten mami tuli ottamaan se pois , kun mamin sanojen mukaan "tosta ei nyt tule yhtään mitään"..niin...ja sitten se laittoi sen soseen kattilaan ja alkoi hakkaamaan sitä jäistä osaa kappaileiksi että ne sulaisi hyvin....arvatkaa repesinkö partaani....Hössö hyppi pitkin tiskipenkkiä istualteen hakkaamisen tahdissa ja joka kerta kun kuului se kloinks ääni niin Hössön viikset väpätti.

On toi mun muija niin hassu ja kyl se vaan on niin uskomaton että ei voi muuta kun rakastaa syvästi vaiks koviskolli olen...mulla on ilmainen livetelkkari joka päivä koskä mähän en ostallistu tommoisiin tempauksiin.

hrrrr...meillä on ulkona -10astetta pakkasta ja tämä poika osaa taas arvostaa kotiinsa..sen teille sanon

-LEEVI-